AVBESTILLINGSREGLER

AVBESTILLINGSREGLER

Skulle du bli nødt til å avbestille timen, må du huske å gjøre dette senest kl. 12:00 siste virkedag før timen (dvs. for eksempel kl. 12:00 hvis du har time på mandag), eller dersom dokumentert sykdom forhindrer fremmøte, snarest mulig.

Avbestillingsfrist for sikkerhetskurs på bane, sikkerhetskurs på veg og førerprøven er noe strengere. Dette fordi vi som trafikkskole må forholde oss til avbestillingsfristen hos Statens vegvesen og NAF. Avbestilling må skje innen kl. 12:00 tre virkedager før du har time. Dersom avbestilling ikke overholder nevnte frister vil du som kunde motta full regning. Dette fordi læreren har reservert både tid og bil i ditt navn, samt at det ofte er utfordrende å bukke inn en annen kunde på slik kort varsel.

Timer som ikke blir avbestilt innen fristen blir fakturert i sin helhet.

Ta kontakt

Adresse

Erling Skakkes gt. 40 (Leüthenhaven)

7012 Trondheim

739 29 800

brit@nidarostrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nidarostrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Nidaros Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn