Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs

Trafikalt grunnkurs er en obligatorisk del av opplæringen for alle som skal ta førerkort første gang, uansett klasse. Hvis du har gjennomført TG for en annen klasse behøver du ikke ta nytt kurs. Kurset har 17 undervisningstimer inkludert 4 timer førstehjelp og 3 timer mørkedemonstrasjon. Du kan delta på TG etter fylte 15 år.

Dersom du er over 25 år og ikke har førerkort fra før, må du delta på 4 timer førstehjelp og 3 timer mørkedemonstrasjon.

Husk at du alltid skal ha med bevis for gjennomført trafikalt grunnkurs og gyldig ID når du øvelseskjører, også på trafikkskolen. Har du førerkort tar du med dette. Er du over 25 år, må du ha med gyldig ID.

Ta kontakt

Adresse

Erling Skakkes gt. 40 (Leüthenhaven)

7012 Trondheim

739 29 800

brit@nidarostrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nidarostrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Nidaros Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn