TABSelev og TABSgo

TABSelev og TABSgo

TABS elev er en GRATIS APP som gir eleven oversikt over timer, kontoen sin, betaling med nettbank eller VIPPS, og kommunisere med lærer. Har du problemer med innlogging, ta kontakt med læreren din eller kontoret.

Det er også mulig å bestille seg kjøretimer (Gjelder kun klasse B) fra denne siden. Det fungerer ved at man kan gå inn i lærerens kalender å finne ledige timer. Det sendes da en forespørsel til lærer, det er viktig å merke seg at timen ikke er "gjeldende" før lærer/kontor har bekreftet at bookingen er i orden. I noen tilfeller må vi avslå eller endre litt på tidspunkt i bookingforespørsler pga at det ikke passer med lærerens timeplan i forkant eller etterkant av den aktuelle timen.  

TABSgo er et støtteverktøy for å bistå elevene i opplæringen og legge tilrette for privat mengdetrening. Består av enkle og pedagogiske videoer knyttet til elevkortet og opplæringen på trinn 2 og 3, spør læreren din om TABSgo

 

Ta kontakt

Adresse

Erling Skakkes gt. 40 (Leüthenhaven)

7012 Trondheim

739 29 800

brit@nidarostrafikkskole.no

Messenger

Medlem av:

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker nidarostrafikkskole.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Nidaros Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn